Träd och diplom till Rosh HaShana 2020

Diplom och träd på Rosh HaShana

Vi närmar oss den judiska nyårshelgen Rosh Hashana som börjar på kvällen den 18 september. Rosh HaShana följs sedan av de 10 botdagarna och därefter börjar Jom Kippur, försoningsdagen. Dessa helger är tillsammans med Pesach, påskhelgen, de största och viktigaste i den judiska kalendern.

Detta är ett annorlunda år pga. coronan. Det som tyvärr inte är annorlunda är ballong terrorismen, som varje år vid denna tidpunkt, då växtligheten är som hetast och torrast drabbar områdena kring Gaza. I skrivande stund har mer än 500 bränder drabbat gränsområdena och förstört mycket av Keren Kajemets planteringar. Men vi jobbar oförtrutet vidare med att återställa marken och fälten samt plantera nya träd, buskar och grödor.

Du kan hjälpa oss!
Köp träd till Rosh HaShana! Vi skickar dig ett digitalt diplom på mail som du kan dela med dina nära och kära. Välj själv det antal träd du vill köpa. Varje träd kostar 100 Kr. Minsta beställning är 2 träd, dvs 200 Kr. Uppge din mailadress i meddelandefältet! Stort TACK för din gåva!