Sätt att donera

Sätt att Donera

Keren Kajemet Sverige skickar kontinuerligt, flera gånger om året, insamlade medel till våra miljöprojekt i Israel – bidrag som kommer från Ditt stöd till vår verksamhet. Via vår moderorganisation, KKL-JNF med huvudkontor i Jerusalem, har vi full kontroll över de projekt som vi, Keren Kajemet Sverige – Israelfonden, ansvarar för.

Vi tar tacksamt emot Ditt bidrag via denna hemsida. Du kan ge Ditt bidrag genom att:

  • Beställa träd för en blomstrande öken – (med eller utan diplom) Klicka här >>
  • Beställa vatten som ger liv – (med eller utan diplom) Klicka här >>
  • Donera till våra olika projekt Klicka här >>
  • Skänka oss valfritt belopp som generellt stöd för vår verksamhet
  • Inskription i någon av våra Hyllningsböcker
  • Testamente
  • Större donationer 

Diplom vid beställning av Träd och Vatten

Om Du önskar beställa träd och/eller vatten för att uppvakta, hylla, tacka eller ge Kavod åt någon vän eller släkting, utfärdar vi ett snyggt diplom/certifikat som blir en mycket uppskattad gåva.
Hylla - ge Kavod
Kondolera - ge Kavod

Våra projekt
Önskar Du bidra till något av våra pågående projekt, kan Du göra detta via sidan som beskriver projekten.
Du kan även beställa diplom i samband med att Du donerar till något av våra projekt genom att skriva att träden skall planteras inom ramen för ett specifikt projekt.
Hylla - ge Kavod
Kondolera - ge Kavod

Generell donation eller större donation
Donationer från vår hemsida, lämnas via kreditkorts betalning. Det går även bra att Swisha pengar till oss via Swishnr:  1236837678 alternativt att göra en direktinsättning, med angivet namn eller anonymt, på vårt bankgironr: 5816-5515.

Vid större donation ber vi Dig kontakta kontoret antingen via telefon 08—661 86 86 eller mail info@kkl.nu så ringer vi upp för en dialog.

Hyllningsböcker
Våra hedersböcker är en kär och uppskattad donation vid livets alla tillfällen och något som vi är mycket stolta över att kunna erbjuda. På huvudkontoret i Jerusalem finns böcker med namn på människor som har skrivits in sedan början av 1900-talet.

En inskription i någon av våra hyllningsböcker kan göras via Beställ/Donera funktionen alternativt genom kontakt med kontoret via telefon 08—661 86 86 eller mail info@kkl.nu

Testamente
Keren Kajemet Sverige har under de mer än 100 år vi funnits fått mottaga många generösa donationer via testamenten. Att skriva sitt testamente är en viktig uppgift och en fin donation som kan förhindra tvister vid någons bortgång. Keren Kajemet Sverige hjälper dig med råd och juridisk expertis, kostnadsfritt och i förtroende. Ring till vårt kontor på telefon 08—661 86 86 för en första kontakt eller skicka ett mail till info@kkl.nu

Prislista/fakta:
Träd: 100 kr/st
Liman, 25 träd: 2 500 kr
Oas, 50 träd: 5 000 kr
Allé, 100 träd: 10 000 kr
Lund, 1.000 träd: 100 000 kr
Park, 5.000 träd: 500 000 kr
Skog, 10.000 träd: 1 000 000 kr
Skylt Park Sweden: fr. 20 000 kr